Boras-guiden.se

Välkommen till Borås Guidens webbplats. Här hittar du information om Borås och aktuella händelser och evenemang i Borås med omnejd. Planerar du ett besök i staden kan du hitta mycket matnyttigt inför ditt besök.

Det här är rotrenovering i Borås

2019-02-18
Det finns många typer av renoveringar som ni i Borås, och andra områden, kan tänkas vara i behov av. En fördel när man gör en sådan investering i Borås är att man kan använda sig av en så kallad rotrenovering.Läs mer även här om rotrenovering i Borås

Rotrenovering kan utnyttjas till huset i Borås

 

När man bor i ett hus och åren går blir utrymmena i huset till slut utslitna och det blir dags för en renovering. Eller så är huset i ett bra skick, men man längtar efter lite förändring vilket leder till att man tar beslutet att utföra en renovering i hemmet.

När man talar om rotrenoveringar i Borås, och andra delar av landet, så menar man renoveringar som innefattas av ROT-avdraget. När man ska renovera i sitt hem innebär det en kostnad och en investering och att kunna använda sig av en rotrenovering har på det viset många flera fördelar.

Vid en rotrenovering i Borås kan du som är privatperson få avdrag på kostnaden för renoveringen med upp till 30 procent av den totala kostnaden för arbetet med renoveringen. Rotrenoveringar får utnyttjas på en summa på 50 000 kronor per år och per person. Exakt vad som gäller vid rotrenoveringar finns beskrivet hos Skatteverket.

 

Fråga din firma i Borås om rotrenovering

Det finns många typer av renoveringar som kan utföras i ett hem. För att veta vilka typer av arbeten som ses som en rotrenovering kan det vara bra att fråga din lokala byggfirma i Borås eller annan del av landet.