Boras-guiden.se

Välkommen till Borås Guidens webbplats. Här hittar du information om Borås och aktuella händelser och evenemang i Borås med omnejd. Planerar du ett besök i staden kan du hitta mycket matnyttigt inför ditt besök.

Spara pengar och energi med gjutjärnskamin!

2017-09-18

Just uppvärmningskostnader och smarta lösningar står ofta i fokus för den privata familjens ekonomi, det smarta företaget, för miljömedvetna och även för de som gillar braskaminens alla mysfaktorer men även ser en möjlighet att kombinera det med en god ekonomi.

 

Smart med gjutjärnskamin!

 

Kanske ska sommarhuset användas mer flitigt under vinterhalvåret men har som i många fall endast direktverkande elburen värme med en äldre uppsättning av radiatorer. På sommaren är inte detta några problem då det i stort sett endast är varmvatten som behöver värmas. Vill man däremot utnyttja sin sommarstuga även under de kallare månaderna så är en vattenmantlad braskamin i gjutjärn ett hett tips.

 

Självklart hjälper vi på Horse Flame till med att få allt det praktiska runt omkring braskaminen att fungera, bästa placering och bra företag att anlita för montering av er nya braskamin.